تبلیغات
آشپزی ایرانی - اشترودل آلبالو
آشپزی ایرانی
آشپزی آنلاین، آشپزی ، آشپزباشی ، آشپزی خانواده سبز، آش رشته ، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین،آشپزی با فر،آشپزی مثبت ،آشپزی20
به آشپزی 20 خوش آمدید
جستجو گر سایت

صلوات بر محمد و آل محمد
رسول اكرم صلی الله علیه و آله فرمود: بسیار یاد كردن خدا و بر من صلوات فرستادن، موجب برطرف شدن فقر مى شود

به خاطر بسپار: www.ashpazi20.ir

..................................................................................................

پدرپیرایه جان است، دختر / صفای باغ رضوان است،دختر

تو را در گلشن جان وقت پاییز /  بهار سبز قرآن است،دختر . . .


مرتبه
تاریخ : شنبه 30 مهر 1390

مواد اولیه :

  • خمیر فیلو 20 ورق
  • كره آب شده 120 گرم
  • پنیر خامه‌ای 200 گرم
  • آرد ذرت و پودر قند و شكر ریز دو قاشق سوپخوری
  • وانیل قاشق چایخوری
  • سفیده تخم مرغ دو عدد
  • آلبالو یخ زده بدون هسته یك پیمانه

طرزتهیه:                                                                                                                                   

اشترودل آلبالو یكی از دسر‌های معروف آلمانی است كه در قنادی‌های این كشور به فروش می‌‌رسد.

با برس روی هر ورق فیلو را كره آب شده مالیده و با دقت ورق‌ها را روی هم قرار می‌دهیم. فر را با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد روشن می‌‌كنیم. در كاسه‌ای پنیر آرد، پودر قند و وانیل را با همزن برقی خوب مخلوط و در كاسه‌ای دیگر سفیده‌ها را با دور تند همزن می‌زنیم تا كاملا كف كرده طوری كه وقتی كاسه را بر می‌گردانیم از كاسه نریزد. شكر ریز را به تدریج به سفیده اضافه و به هم‌زدن ادامه می‌‌دهیم تا كاملا شكر جذب سفیده‌ها شود. حالا محتوای هر دو كاسه را به همراه آلبالو یخ زده به آرامی با لیسك بصورت دورانی مخلوط می‌‌كنیم طوری كه پف سفیده نخوابد.

مواد داخل كاسه را یك طرف خمیر (روی طول خمیر) ریخته و از همان جا شروع به رول كردن خمیر می‌‌كنیم این كار را با سرعت انجام می‌دهیم ضمنا با دست گوشه‌های خمیر را به داخل جمع می‌‌كنیم تا دو طرف خمیر هم بسته شود سرعت عمل باعث می‌شود تا اشترودل مهلت پهن شدن نداشته باشد و مثل رولت حالت لوله‌ای خود را حفظ كند. دوباره روی رول را با برس كره مالیده و اشترودل را در سینی فر چرب شده می‌‌گذاریم و به مدت 25-20 دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا روی آن طلایی شود سپس از فر خارج كرده و پس از این‌كه كاملا خنك شد روی آن پودر قند پاشیده و سرو می‌كنیم.




طبقه بندی: کیک و شیرینی، 
برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزی20، آشپزی آسان، آشپزی آنلاین، آشپزی مدرن، آشپزی ساده، سفره رنگین، خورش، پلو، سوپ، آش، آموزش، دستور پخت، غذاهای ایرانی، غذاهای خارجی، غذاهای محلی، طرز تهیه، خوراک، کیک، بستنی، غذاهای روز، سالاد، شیرینی پزی، غذاهای سالم و رژیمی، آشپز باشی، سر آشپز، غذای خوشمزه و مقوی، آشپزی خانواده سبز، آشپزی سریع و آسان، آشپزخانه، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین، آشپزی با فر، آشپزی مثبت، آشپزی، آشپز آنلاین، آموزش آشپزی ایرانی، ماهی و غذاهای دریایی، غذای سالم و مقوی، غذا های روز دنیا، غذای روز سرآشپز، کتاب آشپزی، ashpazi20، آش ها، +، دستور، غذا، ashpazi، آشپز، غذاهای رژیمی، دسر، غذا های خارجی، غذا های جدید، منوی غذا، پخت، انواع غذاها، خانواده سبز، مجله، لیست غذا، منوی آشپز، کیک و شیرینی، دستور تهیه، آموزش آشپزی 20، ایرانی، آسان، رنگین، ساناز مینایی، آنلاین، سریع و آسان، رزا منتظمی، انواع، غذاها ی، محلی، سالم، رژیمی، رویا، طبخ حرفه ای، مواد لازم، کتاب، ساده، آکا ای، خارجی، ماکارونی، لازانیا، طرز تهیه لازانیا، آموزش پخت، غذا های رژیمی، آشپزی ماکارونی، آشپزی خانواده، تهیه، خیار شور، ترشی، شوری، بیسکویت، کیک خامه ای، مجالس، کلاس، درس، مجله ی، جدید، آموزشی، آشپزی 20، خانواده، 20، بیست، iran، ircook، cooking، ashpaziirani، ashpazonline، dastpokht، آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی، دست پخت، سایت آشپزی ایرانی، تغذیه، میوه و سفره آرایی، آشپزی ایرانی و ملل، خانم، خانه، و، شیرینی، طبخ، کباب، کودکان، سارا، خورشت، انواع دسر، بهونه، وب سایت، سایت، site، ریختن، آماده کردن، جدید ترین ها، دنیا، ملل، groohashpazi، سفره، سنتی، سس، ashpazierangin، jadidtarin، آموزش آشپزی و شیرینی پزی، انواع غذاهای گوشتی، ماهنامه ساناز سانیا، اشپزی ساناز مینایی، فهرست، انواع کیک، انواع پیتزا، آشپزی بهونه، نکات آشپزی، برنامه بهونه، انواع کیک شکلاتی، انواع کیک و شیرینی، دستور پخت انواع کیک، کیک تولد، کیک شکلاتی، انواع کباب، کباب ها، ایران، مهمانی، irani، تک، شمالی، جنوبی، پیتزا، روش تهیه خمیر پیتزا، روش تهیه پیتزا، روش تهیه، کوکو و کتلت، نان، نان های سنتی، نان های هندی، نان های محلی، لبنیات، کشک، طرز تهیه پنیر پیتزا، ماست،
ارسال توسط آموزش آشپزی .
آرشیو مطالب
نظر سنجی
موضوع مورد علاقه شما؟











امکانات جانبی

قالب وبلاگ