تبلیغات
آشپزی ایرانی - كلوچه زنجبیلی مغزدار
آشپزی ایرانی
آشپزی آنلاین، آشپزی ، آشپزباشی ، آشپزی خانواده سبز، آش رشته ، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین،آشپزی با فر،آشپزی مثبت ،آشپزی20
به آشپزی 20 خوش آمدید
جستجو گر سایت

صلوات بر محمد و آل محمد
رسول اكرم صلی الله علیه و آله فرمود: بسیار یاد كردن خدا و بر من صلوات فرستادن، موجب برطرف شدن فقر مى شود

به خاطر بسپار: www.ashpazi20.ir

..................................................................................................

پدرپیرایه جان است، دختر / صفای باغ رضوان است،دختر

تو را در گلشن جان وقت پاییز /  بهار سبز قرآن است،دختر . . .


مرتبه
تاریخ : شنبه 30 مهر 1390

مواد اولیه :

  • آرد سفید چهار پیمانه
  • شیر یك و نیم پیمانه
  • شكر دو پیمانه
  • خمیر مایه دو قاشق غذاخوری
  • كره آب‌شده و روغن مایع از هر کدام نصف پیمانه
  • تخم‌مرغ دو عدد
  • زنجبیل و دارچین از هر كدام یك قاشق مرباخوری
  • نمك 1/8 قاشق چایخوری
  • خرما، گردو و دارچین و سیاه‌دانه یا كنجد برای تزیین به میزان لازم
  • كره برای تفت دادن خرما 50 گرم
  • زرده تخم‌مرغ دو عدد
  • زعفران آب‌شده دو قاشق مرباخوری
                                                                                                                        

یادش بخیر كارتون‌های دوران كودكی‌مان، كلوچه‌های زنجبیلی و... این كلوچه بسیار خوشمزه و البته درست كردن آن كمی سخت است. اما به مزه‌اش می‌ارزد و ارزش آن را دارد كه حداقل یك‌بار آن را درست كنید.

مواد خشك را با هم مخلوط كرده و در یك ظرف بزرگ دو بار الك می‌كنیم، وسط آن را باز كرده روغن، تخم‌مرغ شیر و كره را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه می‌كنیم.

خمیر را ورز می‌دهیم تا به دست نچسبد (در صورت چسبیدن كمی آرد اضافه می‌كنیم) و در كیسه فریزر قرار داده و داخل دستمال تمیز به مدت یك ساعت استراحت می‌دهیم تا خمیر مایه عمل كند. بعد از یك ساعت روی تخته آرد پاشیده و به اندازه گلوله‌های كوچك از خمیرها جدا كرده و مجددا 10 دقیقه استراحت می‌دهیم. در این مدت خرما را با كره تفت داده و با گردو و دارچین مخلوط كرده و می‌گذاریم خنك شود. گلوله‌های خمیر را باز می‌كنیم و یك عدد خرمای تفت داده شده و یك تكه گردو در وسط خمیر قرار داده و به صورت بقچه‌ای می‌پیچیم. زرده تخم‌مرغ و زعفران آب‌شده را با هم مخلوط‌كرده و روی كلوچه‌ها مالیده و سیاه‌دانه یا كنجد برای تزیین می‌پاشیم و 10 دقیقه دیگر استراحت می‌دهیم. داخل فر به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت 150 درجه می‌پزیم.

 نكتــه:

خمیر مایه‌های فوری در هنگام ورز دادن خمیر به عمل می‌آید.




طبقه بندی: کیک و شیرینی، 
برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزی20، آشپزی آسان، آشپزی آنلاین، آشپزی مدرن، آشپزی ساده، سفره رنگین، خورش، پلو، سوپ، آش، آموزش، دستور پخت، غذاهای ایرانی، غذاهای خارجی، غذاهای محلی، طرز تهیه، خوراک، کیک، بستنی، غذاهای روز، سالاد، شیرینی پزی، غذاهای سالم و رژیمی، آشپز باشی، سر آشپز، غذای خوشمزه و مقوی، آشپزی خانواده سبز، آشپزی سریع و آسان، آشپزخانه، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین، آشپزی با فر، آشپزی مثبت، آشپزی، آشپز آنلاین، آموزش آشپزی ایرانی، ماهی و غذاهای دریایی، غذای سالم و مقوی، غذا های روز دنیا، غذای روز سرآشپز، کتاب آشپزی، ashpazi20، آش ها، +، دستور، غذا، ashpazi، آشپز، غذاهای رژیمی، دسر، غذا های خارجی، غذا های جدید، منوی غذا، پخت، انواع غذاها، خانواده سبز، مجله، لیست غذا، منوی آشپز، کیک و شیرینی، دستور تهیه، آموزش آشپزی 20، ایرانی، آسان، رنگین، ساناز مینایی، آنلاین، سریع و آسان، رزا منتظمی، انواع، غذاها ی، محلی، سالم، رژیمی، رویا، طبخ حرفه ای، مواد لازم، کتاب، ساده، آکا ای، خارجی، ماکارونی، لازانیا، طرز تهیه لازانیا، آموزش پخت، غذا های رژیمی، آشپزی ماکارونی، آشپزی خانواده، تهیه، خیار شور، ترشی، شوری، بیسکویت، کیک خامه ای، مجالس، کلاس، درس، مجله ی، جدید، آموزشی، آشپزی 20، خانواده، 20، بیست، iran، ircook، cooking، ashpaziirani، ashpazonline، dastpokht، آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی، دست پخت، سایت آشپزی ایرانی، تغذیه، میوه و سفره آرایی، آشپزی ایرانی و ملل، خانم، خانه، و، شیرینی، طبخ، کباب، کودکان، سارا، خورشت، انواع دسر، بهونه، وب سایت، سایت، site، ریختن، آماده کردن، جدید ترین ها، دنیا، ملل، groohashpazi، سفره، سنتی، سس، ashpazierangin، jadidtarin، آموزش آشپزی و شیرینی پزی، انواع غذاهای گوشتی، ماهنامه ساناز سانیا، اشپزی ساناز مینایی، فهرست، انواع کیک، انواع پیتزا، آشپزی بهونه، نکات آشپزی، برنامه بهونه، انواع کیک شکلاتی، انواع کیک و شیرینی، دستور پخت انواع کیک، کیک تولد، کیک شکلاتی، انواع کباب، کباب ها، ایران، مهمانی، irani، تک، شمالی، جنوبی، پیتزا، روش تهیه خمیر پیتزا، روش تهیه پیتزا، روش تهیه، کوکو و کتلت، نان، نان های سنتی، نان های هندی، نان های محلی، لبنیات، کشک، طرز تهیه پنیر پیتزا، ماست،
ارسال توسط آموزش آشپزی .
آرشیو مطالب
نظر سنجی
موضوع مورد علاقه شما؟











امکانات جانبی

قالب وبلاگ