تبلیغات
آشپزی ایرانی - كیك كرم‌دار ژله‌ای سیب و كیوی
آشپزی ایرانی
آشپزی آنلاین، آشپزی ، آشپزباشی ، آشپزی خانواده سبز، آش رشته ، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین،آشپزی با فر،آشپزی مثبت ،آشپزی20
به آشپزی 20 خوش آمدید
جستجو گر سایت

صلوات بر محمد و آل محمد
رسول اكرم صلی الله علیه و آله فرمود: بسیار یاد كردن خدا و بر من صلوات فرستادن، موجب برطرف شدن فقر مى شود

به خاطر بسپار: www.ashpazi20.ir

..................................................................................................

پدرپیرایه جان است، دختر / صفای باغ رضوان است،دختر

تو را در گلشن جان وقت پاییز /  بهار سبز قرآن است،دختر . . .


مرتبه
تاریخ : یکشنبه 1 آبان 1390

مواد اولیه :

  • كیك اسفنجی 18 یك عدد
  • تخم‌مرغ یك عدد
  • شكر 25 گرم
  • خامه 150 گرم
  • پودر ژلاتین دو قاشق چایخوری
  • آب سرد دو قاشق سوپخوری
  • آب سیب 100 میلی‌لیتر
  • سیب یك عدد
  • پودر ژله كیوی (75 گرمی) یك بسته
  • مارمالاد كیوی دو قاشق سوپخوری

این كیك بسیار مورد علاقه كودكان است و خودم هم عاشق آن میباشم برای تهیه این كیك كافی است اراده قوی داشته باشید و دست به كار شوید.

كیك را كف قالب كمربندی 18 گذاشته و قالب را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار میدهیم. زرده تخممرغ را با شكر میزنیم تا به صورت كرم شود. سفیده تخممرغ را نیز با همزن میزنیم تا حالت پفكی پیدا كند. سپس هر دو را آرام با هم مخلوط كرده و خامه را اضافه میكنیم. ژلاتین را با آب سرد مخلوط و به روش بنماری حل كرده و به مواد میافزاییم. همزمان آب سیب را هم به مواد اضافه كرده و به مدت سه ثانیه با همزن مخلوط میكنیم. نصف سیب را به قطعات ریز خرد كرده و به مواد افزوده و خیلی آرام همه مواد را هم میزنیم. سپس این مخلوط را بر روی كیك ریخته و آن را به مدت چهار ساعت در یخچال میگذاریم. پودر ژله كیوی را با یك لیوان آبجوش حل كرده و میگذاریم تا از حرارت بیفتد. سپس مارمالاد را با ژله مخلوط كرده و روی كیك میریزیم و كیك را مجددا به مدت دو ساعت در یخچال استراحت میدهیم و با نصف دیگر سیب تزیین و سرو میكنیم.




طبقه بندی: دسر و مربا، 
برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزی20، آشپزی آسان، آشپزی آنلاین، آشپزی مدرن، آشپزی ساده، سفره رنگین، خورش، پلو، سوپ، آش، آموزش، دستور پخت، غذاهای ایرانی، غذاهای خارجی، غذاهای محلی، طرز تهیه، خوراک، کیک، بستنی، غذاهای روز، سالاد، شیرینی پزی، غذاهای سالم و رژیمی، آشپز باشی، سر آشپز، غذای خوشمزه و مقوی، آشپزی خانواده سبز، آشپزی سریع و آسان، آشپزخانه، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین، آشپزی با فر، آشپزی مثبت، آشپزی، آشپز آنلاین، آموزش آشپزی ایرانی، ماهی و غذاهای دریایی، غذای سالم و مقوی، غذا های روز دنیا، غذای روز سرآشپز، کتاب آشپزی، ashpazi20، آش ها، +، دستور، غذا، ashpazi، آشپز، غذاهای رژیمی، دسر، غذا های خارجی، غذا های جدید، منوی غذا، پخت، انواع غذاها، خانواده سبز، مجله، لیست غذا، منوی آشپز، کیک و شیرینی، دستور تهیه، آموزش آشپزی 20، ایرانی، آسان، رنگین، ساناز مینایی، آنلاین، سریع و آسان، رزا منتظمی، انواع، غذاها ی، محلی، سالم، رژیمی، رویا، طبخ حرفه ای، مواد لازم، کتاب، ساده، آکا ای، خارجی، ماکارونی، لازانیا، طرز تهیه لازانیا، آموزش پخت، غذا های رژیمی، آشپزی ماکارونی، آشپزی خانواده، تهیه، خیار شور، ترشی، شوری، بیسکویت، کیک خامه ای، مجالس، کلاس، درس، مجله ی، جدید، آموزشی، آشپزی 20، خانواده، 20، بیست، iran، ircook، cooking، ashpaziirani، ashpazonline، dastpokht، آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی، دست پخت، سایت آشپزی ایرانی، تغذیه، میوه و سفره آرایی، آشپزی ایرانی و ملل، خانم، خانه، و، شیرینی، طبخ، کباب، کودکان، سارا، خورشت، انواع دسر، بهونه، وب سایت، سایت، site، ریختن، آماده کردن، جدید ترین ها، دنیا، ملل، groohashpazi، سفره، سنتی، سس، ashpazierangin، jadidtarin، آموزش آشپزی و شیرینی پزی، انواع غذاهای گوشتی، ماهنامه ساناز سانیا، اشپزی ساناز مینایی، فهرست، انواع کیک، انواع پیتزا، آشپزی بهونه، نکات آشپزی، برنامه بهونه، انواع کیک شکلاتی، انواع کیک و شیرینی، دستور پخت انواع کیک، کیک تولد، کیک شکلاتی، انواع کباب، کباب ها، ایران، مهمانی، irani، تک، شمالی، جنوبی، پیتزا، روش تهیه خمیر پیتزا، روش تهیه پیتزا، روش تهیه، کوکو و کتلت، نان، نان های سنتی، نان های هندی، نان های محلی، لبنیات، کشک، طرز تهیه پنیر پیتزا، ماست،
ارسال توسط آموزش آشپزی .
آرشیو مطالب
نظر سنجی
موضوع مورد علاقه شما؟











امکانات جانبی

قالب وبلاگ