تبلیغات
آشپزی ایرانی - طرز تهیه ترتیلا(نان مکزیکی)
آشپزی ایرانی
آشپزی آنلاین، آشپزی ، آشپزباشی ، آشپزی خانواده سبز، آش رشته ، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین،آشپزی با فر،آشپزی مثبت ،آشپزی20
به آشپزی 20 خوش آمدید
جستجو گر سایت

صلوات بر محمد و آل محمد
رسول اكرم صلی الله علیه و آله فرمود: بسیار یاد كردن خدا و بر من صلوات فرستادن، موجب برطرف شدن فقر مى شود

به خاطر بسپار: www.ashpazi20.ir

..................................................................................................

پدرپیرایه جان است، دختر / صفای باغ رضوان است،دختر

تو را در گلشن جان وقت پاییز /  بهار سبز قرآن است،دختر . . .


مرتبه
تاریخ : سه شنبه 3 آبان 1390

مواد لازم:
آرد= ۳ پیمانه
چربی حیوانی یا روغن گیاهی= ۶ قاشق غذاخوری
نمک= ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر= ۲ قاشق چایخوری
آب = ۱ ویک چهارم پیمانه
طرز تهیه:

-ابتدا آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

- سپس روغن یا چربی حیوانی را به همراه مقدار کمی آب به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.

- سپس مابقی آب را به دفعات به مواد اضافه کنید و مواد را هم برنید تا وقتی که خمیر به دست شما نچسبد.

- سپس روی خمیر را با حوله یا دستمال بپوشانید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا خمیراستراحت کند.تا خمیر لطیف تری به دست بیاید.

- سپس از این خمیر گلوله های خمیر (چونه خمیر) درست کنید و داخل ظرفی بگذارید و باز ۱۰ دقیقه به چونه های خمیر استراحت دهید. با این مقدار خمیر در حدود ۱۰ تا ۱۲ چونه خمیر می توانید درست کنید.

-سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید. قطر خمیر باید کمتر ازنیم سانتیمتر باشد.

-ماهیتابه ای چدنی را روی حرارت گاز بگذارید تا داغ شود. سپس خمیر را داخل آن بگذارید و قتی یک سمت خمیر پخت ، خمیر را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد.

- نان ها را داخل دستمال یا پارچه بپیچید تا خشک نشوند.

- برای نگهداری طولانی تر ، نان ها را داخل پاکت فریزری بگذارید و داخل فریزر نگهداری کنید.





نکته:

این خمیر در اصل با چربی خوک به نام لارد درست می شود که من چربی حیوانی یا روغن گیاهی(مانند روغن زیتون) جایگزین کردم.


طبقه بندی: سس ها، 
برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزی20، آشپزی آسان، آشپزی آنلاین، آشپزی مدرن، آشپزی ساده، سفره رنگین، خورش، پلو، سوپ، آش، آموزش، دستور پخت، غذاهای ایرانی، غذاهای خارجی، غذاهای محلی، طرز تهیه، خوراک، کیک، بستنی، غذاهای روز، سالاد، شیرینی پزی، غذاهای سالم و رژیمی، آشپز باشی، سر آشپز، غذای خوشمزه و مقوی، آشپزی خانواده سبز، آشپزی سریع و آسان، آشپزخانه، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین، آشپزی با فر، آشپزی مثبت، آشپزی، آشپز آنلاین، آموزش آشپزی ایرانی، ماهی و غذاهای دریایی، غذای سالم و مقوی، غذا های روز دنیا، غذای روز سرآشپز، کتاب آشپزی، ashpazi20، آش ها، +، دستور، غذا، ashpazi، آشپز، غذاهای رژیمی، دسر، غذا های خارجی، غذا های جدید، منوی غذا، پخت، انواع غذاها، خانواده سبز، مجله، لیست غذا، منوی آشپز، کیک و شیرینی، دستور تهیه، آموزش آشپزی 20، ایرانی، آسان، رنگین، ساناز مینایی، آنلاین، سریع و آسان، رزا منتظمی، انواع، غذاها ی، محلی، سالم، رژیمی، رویا، طبخ حرفه ای، مواد لازم، کتاب، ساده، آکا ای، خارجی، ماکارونی، لازانیا، طرز تهیه لازانیا، آموزش پخت، غذا های رژیمی، آشپزی ماکارونی، آشپزی خانواده، تهیه، خیار شور، ترشی، شوری، بیسکویت، کیک خامه ای، مجالس، کلاس، درس، مجله ی، جدید، آموزشی، آشپزی 20، خانواده، 20، بیست، iran، ircook، cooking، ashpaziirani، ashpazonline، dastpokht، آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی، دست پخت، سایت آشپزی ایرانی، تغذیه، میوه و سفره آرایی، آشپزی ایرانی و ملل، خانم، خانه، و، شیرینی، طبخ، کباب، کودکان، سارا، خورشت، انواع دسر، بهونه، وب سایت، سایت، site، ریختن، آماده کردن، جدید ترین ها، دنیا، ملل، groohashpazi، سفره، سنتی، سس، ashpazierangin، jadidtarin، آموزش آشپزی و شیرینی پزی، انواع غذاهای گوشتی، ماهنامه ساناز سانیا، اشپزی ساناز مینایی، فهرست، انواع کیک، انواع پیتزا، آشپزی بهونه، نکات آشپزی، برنامه بهونه، انواع کیک شکلاتی، انواع کیک و شیرینی، دستور پخت انواع کیک، کیک تولد، کیک شکلاتی، انواع کباب، کباب ها، ایران، مهمانی، irani، تک، شمالی، جنوبی، پیتزا، روش تهیه خمیر پیتزا، روش تهیه پیتزا، روش تهیه، کوکو و کتلت، نان، نان های سنتی، نان های هندی، نان های محلی، لبنیات، کشک، طرز تهیه پنیر پیتزا، ماست، سفره ایرانی، افطاری، افطار، سحر، مطبخ، راز، دنیای، جهان، مسابقه، سر آشپزان، استان، تهران، سر آشپز بزرگ، عکس، عکس های، یخچال، مواد اولیه، مقوی، مثبت ما، جمع ما، اموزش، اموزشی، برای، تقویت، طهران، مشهد،
ارسال توسط آموزش آشپزی .
آرشیو مطالب
نظر سنجی
موضوع مورد علاقه شما؟











امکانات جانبی

قالب وبلاگ