تبلیغات
آشپزی ایرانی - کیک پرتقالی
آشپزی ایرانی
آشپزی آنلاین، آشپزی ، آشپزباشی ، آشپزی خانواده سبز، آش رشته ، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین،آشپزی با فر،آشپزی مثبت ،آشپزی20
به آشپزی 20 خوش آمدید
جستجو گر سایت

صلوات بر محمد و آل محمد
رسول اكرم صلی الله علیه و آله فرمود: بسیار یاد كردن خدا و بر من صلوات فرستادن، موجب برطرف شدن فقر مى شود

به خاطر بسپار: www.ashpazi20.ir

..................................................................................................

پدرپیرایه جان است، دختر / صفای باغ رضوان است،دختر

تو را در گلشن جان وقت پاییز /  بهار سبز قرآن است،دختر . . .


مرتبه
تاریخ : دوشنبه 9 آبان 1390

مواد لازم : خامه زده شده برای تزئین :3  پیمانه
رنده پوست پرتقال : 1 قاشق چایخوری
آب پرتقال : 1 پیمانه
بیكینگ پودر  : 1 قاشق سوپخوری
آرد : 3 پیمانه
كره  : 1 پیمانه
وانیل شكری : 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 6 عدد
پودر قند : 2/1 1 پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی 350 درجه فارنهایت روشن نمائید . تا گرم شود سفیده و زردة تخم مرغ ها رااز هم جداكنید . زرده ها رابا نیم از پودر قند و وانیل شكری مخلوط نموده و با همزن برقی خوب بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود. كره را روی حرارت آب كرده , با بقیه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه كرده و باهم مخلوط نمائید . سپس آرد و بیكینگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا شكل همزن روی آن محو نشود و كاملاً فرم بگیرد . بعد به مایه فوق الذكر افزوده و آرام هم بزنید تا مخلوط شود . كف قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را چرب نموده و كمی آرد پاشیده مایه را در قالب ریخته و به مدت یك ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید . در صورت تمایل روی كیك را می توانید با خامة زده شده تزئین نمائید .


طبقه بندی: کیک و شیرینی، 
برچسب ها: ملل، آموزش آشپزی، آشپزی20، آشپزی آسان، آشپزی آنلاین، آشپزی مدرن، آشپزی ساده، سفره رنگین، خورش، پلو، سوپ، آش، آموزش، دستور پخت، غذاهای ایرانی، غذاهای خارجی، غذاهای محلی، طرز تهیه، خوراک، کیک، بستنی، غذاهای روز، سالاد، شیرینی پزی، غذاهای سالم و رژیمی، آشپز باشی، سر آشپز، غذای خوشمزه و مقوی، آشپزی خانواده سبز، آشپزی سریع و آسان، آشپزخانه، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین، آشپزی با فر، آشپزی مثبت، آشپزی، آشپز آنلاین، آموزش آشپزی ایرانی، ماهی و غذاهای دریایی، غذای سالم و مقوی، غذا های روز دنیا، غذای روز سرآشپز، کتاب آشپزی، ashpazi20، آش ها، +، دستور، غذا، ashpazi، آشپز، غذاهای رژیمی، دسر، غذا های خارجی، غذا های جدید، منوی غذا، پخت، انواع غذاها، خانواده سبز، مجله، لیست غذا، منوی آشپز، کیک و شیرینی، دستور تهیه، آموزش آشپزی 20، ایرانی، آسان، رنگین، ساناز مینایی، آنلاین، سریع و آسان، رزا منتظمی، انواع، غذاها ی، محلی، سالم، رژیمی، رویا، طبخ حرفه ای، مواد لازم، کتاب، ساده، آکا ای، خارجی، ماکارونی، لازانیا، طرز تهیه لازانیا، آموزش پخت، غذا های رژیمی، آشپزی ماکارونی، آشپزی خانواده، تهیه، خیار شور، ترشی، شوری، بیسکویت، کیک خامه ای، مجالس، کلاس، درس، مجله ی، جدید، آموزشی، آشپزی 20، خانواده، 20، بیست، iran، ircook، cooking، ashpaziirani، ashpazonline، dastpokht، آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی، دست پخت، سایت آشپزی ایرانی، تغذیه، میوه و سفره آرایی، آشپزی ایرانی و ملل، خانم، خانه، و، شیرینی، طبخ، کباب، کودکان، سارا، خورشت، انواع دسر، بهونه، وب سایت، سایت، site، ریختن، آماده کردن، جدید ترین ها، دنیا، groohashpazi، سفره، سنتی، سس، ashpazierangin، jadidtarin، آموزش آشپزی و شیرینی پزی، انواع غذاهای گوشتی، ماهنامه ساناز سانیا، اشپزی ساناز مینایی، فهرست، انواع کیک، انواع پیتزا، آشپزی بهونه، نکات آشپزی، برنامه بهونه، انواع کیک شکلاتی، انواع کیک و شیرینی، دستور پخت انواع کیک، کیک تولد، کیک شکلاتی، انواع کباب، کباب ها، ایران، مهمانی، irani، تک، شمالی، جنوبی، پیتزا، روش تهیه خمیر پیتزا، روش تهیه پیتزا، روش تهیه، کوکو و کتلت، نان، نان های سنتی، نان های هندی، نان های محلی، لبنیات، کشک، طرز تهیه پنیر پیتزا، ماست، سفره ایرانی، افطاری، افطار، سحر، مطبخ، راز، دنیای، جهان، مسابقه، سر آشپزان، استان، تهران، سر آشپز بزرگ، عکس، عکس های، یخچال، مواد اولیه، مقوی، مثبت ما، جمع ما، اموزش، اموزشی، برای، تقویت، طهران، مشهد، غذاهای سنتی، غذای، غذاهای، خوراک ها، معمول، ویژه، روز، به، بروز، دعوت، دعوت نامه، بهترین، "، اروپا، رستوران، فست فوت، پیش غذا، میهن بلاگ، مدل لباس، گالری لباس، زنانه، دخترانه، ساندویج، سرد، گرم، وبلاگ، کارشناس، بانو، کدبانو، بزرگ، خشک، تر، شیرینی ها، دسر ها، لاغری، چاقی، ماهنامه، هفته نامه، روزنامه، نیمروز، نیم روز، مواد، حرفه ای، بین المللی، جهانی، ارزان، اسان، خوشمزه، کردی، ترکی، ترد، مسابقه ای، قنادی، انلاین، سس ها، کیک ها، مغذی، پلو ها، دستور تهیه ی، ی، رستوران ها، مبتدی، پیشرفته، ابتدایی، گام به گام، قدم به قدم، مرحله به مرحله، پلوی، موضوعات، تلویزیون، فیلم، CD، DVD، بین الملل، جشنواره، بهتر، سرو،
ارسال توسط آموزش آشپزی .
آرشیو مطالب
نظر سنجی
موضوع مورد علاقه شما؟











امکانات جانبی

قالب وبلاگ