تبلیغات
آشپزی ایرانی - کیک سیب نروژی
آشپزی ایرانی
آشپزی آنلاین، آشپزی ، آشپزباشی ، آشپزی خانواده سبز، آش رشته ، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین،آشپزی با فر،آشپزی مثبت ،آشپزی20
به آشپزی 20 خوش آمدید
جستجو گر سایت

صلوات بر محمد و آل محمد
رسول اكرم صلی الله علیه و آله فرمود: بسیار یاد كردن خدا و بر من صلوات فرستادن، موجب برطرف شدن فقر مى شود

به خاطر بسپار: www.ashpazi20.ir

..................................................................................................

پدرپیرایه جان است، دختر / صفای باغ رضوان است،دختر

تو را در گلشن جان وقت پاییز /  بهار سبز قرآن است،دختر . . .


مرتبه
تاریخ : جمعه 13 آبان 1390

مواد اولیه :

  • آرد یك پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • كره 90 گرم
  • وانیل قاشق چایخوری
  • آب دو قاشق سوپخوری
  • پودر قند نصف پیمانه
  • نمك به میزان لازم
  • بیکینگ پودر 2 ق چ
  • مواد لازم برای چهار نفر:
  • سیب زرد و سبز متوسط چهار عدد
  • رنده پوست پرتقال یا لیموترش یك قاشق چایخوری
  • آب لیموترش یك قاشق سوپخوری
  • شكر پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا هسته سیب‌ها را در می‌آوریم. آنها را حلقه‌حلقه كرده پوست می‌كنیم و با شكر و دو قاشق غذاخوری آب روی حرارت می‌گذاریم تا سیب‌ها پخته شوند و بعد آب لیموترش و رنده‌پوست پرتقال یا لیموترش را افزوده و حرارت را كم می‌كنیم تا كاملا پخته شود. بعد از پخت داخل صافی ریخته و كاملا سیب‌ها را له می‌كنیم.
طرز تهیه:

از قدیم می‌گفتن سیب میوه بهشتیه. من خودم كه عاشق سیب‌ام. اما این نروژی‌ها با این سیب خوشمزه یه كیك فوق‌العاده درست می‌كنن كه واقعا عالیه...
آرد، پودر قند، مقدار كمی نمك و بیكینگ‌پودر را مخلوط می‌كنیم. تكه‌های كره (كره باید در محیط نرم شده باشد) را به آن اضافه كرده و آرام‌آرام با دست مخلوط می‌كنیم تا به خورد مواد برود. تخم‌مرغ‌ را به همراه وانیل می‌زنیم و بعد آب را افزوده و خوب با مواد كره‌ای مخلوط می‌كنیم اما ورز نمی‌دهیم.
مواد را با دست جمع می‌كنیم. كف قالب مناسب را كاملا چرب كرده، مواد را كف ظرف می‌ریزیم و كاملا آن را صاف نموده و تا دیواره‌های ظرف آن را پهن می‌كنیم. سیب پخته شده را روی آن می‌ریزیم و صاف می‌نماییم. به باقی‌مانده خمیر كمی آرد اضافه كرده تا سفت شود و به دست نچسبد، خمیر را به صورت نوار در آورده و روی سیب‌ها به صورت اریب می‌چینیم. می‌توان با قالب گل خمیر را قالب زد. یك عدد زرده تخم‌مرغ، زعفران و یك قاشق چایخوری پودر قند را با هم مخلوط كرده و با قلم‌مو روی نوارهای اریب می‌زنیم.
كیك را درون فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد در طبقه دوم به مدت 45 دقیقه الی یك ساعت قرار می‌دهیم. اگر روی كیك طلایی نشد می‌توانیم گریل فر را روشن كرده و چند دقیقه زمان بدهیم تا طلایی شود. سپس از فر در آورده و وقتی كیك سرد شد برش می‌زنیم.

خانم منیره شموشکی کارشناس آشپزی و قنادی



طبقه بندی: کیک و شیرینی، 
برچسب ها: ملل، آموزش آشپزی، آشپزی20، آشپزی آسان، آشپزی آنلاین، آشپزی مدرن، آشپزی ساده، سفره رنگین، خورش، پلو، سوپ، آش، آموزش، دستور پخت، غذاهای ایرانی، غذاهای خارجی، غذاهای محلی، طرز تهیه، خوراک، کیک، بستنی، غذاهای روز، سالاد، شیرینی پزی، غذاهای سالم و رژیمی، آشپز باشی، سر آشپز، غذای خوشمزه و مقوی، آشپزی خانواده سبز، آشپزی سریع و آسان، آشپزخانه، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین، آشپزی با فر، آشپزی مثبت، آشپزی، آشپز آنلاین، آموزش آشپزی ایرانی، ماهی و غذاهای دریایی، غذای سالم و مقوی، غذا های روز دنیا، غذای روز سرآشپز، کتاب آشپزی، ashpazi20، آش ها، +، دستور، غذا، ashpazi، آشپز، غذاهای رژیمی، دسر، غذا های خارجی، غذا های جدید، منوی غذا، پخت، انواع غذاها، خانواده سبز، مجله، لیست غذا، منوی آشپز، کیک و شیرینی، دستور تهیه، آموزش آشپزی 20، ایرانی، آسان، رنگین، ساناز مینایی، آنلاین، سریع و آسان، رزا منتظمی، انواع، غذاها ی، محلی، سالم، رژیمی، رویا، طبخ حرفه ای، مواد لازم، کتاب، ساده، آکا ای، خارجی، ماکارونی، لازانیا، طرز تهیه لازانیا، آموزش پخت، غذا های رژیمی، آشپزی ماکارونی، آشپزی خانواده، تهیه، خیار شور، ترشی، شوری، بیسکویت، کیک خامه ای، مجالس، کلاس، درس، مجله ی، جدید، آموزشی، آشپزی 20، خانواده، 20، بیست، iran، ircook، cooking، ashpaziirani، ashpazonline، dastpokht، آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی، دست پخت، سایت آشپزی ایرانی، تغذیه، میوه و سفره آرایی، آشپزی ایرانی و ملل، خانم، خانه، و، شیرینی، طبخ، کباب، کودکان، سارا، خورشت، انواع دسر، بهونه، وب سایت، سایت، site، ریختن، آماده کردن، جدید ترین ها، دنیا، groohashpazi، سفره، سنتی، سس، ashpazierangin، jadidtarin، آموزش آشپزی و شیرینی پزی، انواع غذاهای گوشتی، ماهنامه ساناز سانیا، اشپزی ساناز مینایی، فهرست، انواع کیک، انواع پیتزا، آشپزی بهونه، نکات آشپزی، برنامه بهونه، انواع کیک شکلاتی، انواع کیک و شیرینی، دستور پخت انواع کیک، کیک تولد، کیک شکلاتی، انواع کباب، کباب ها، ایران، مهمانی، irani، تک، شمالی، جنوبی، پیتزا، روش تهیه خمیر پیتزا، روش تهیه پیتزا، روش تهیه، کوکو و کتلت، نان، نان های سنتی، نان های هندی، نان های محلی، لبنیات، کشک، طرز تهیه پنیر پیتزا، ماست، سفره ایرانی، افطاری، افطار، سحر، مطبخ، راز، دنیای، جهان، مسابقه، سر آشپزان، استان، تهران، سر آشپز بزرگ، عکس، عکس های، یخچال، مواد اولیه، مقوی، مثبت ما، جمع ما، اموزش، اموزشی، برای، تقویت، طهران، مشهد، غذاهای سنتی، غذای، غذاهای، خوراک ها، معمول، ویژه، روز، به، بروز، دعوت، دعوت نامه، بهترین، "، اروپا، رستوران، فست فوت، پیش غذا، میهن بلاگ، مدل لباس، گالری لباس، زنانه، دخترانه، ساندویج، سرد، گرم، وبلاگ، کارشناس، بانو، کدبانو، بزرگ، خشک، تر، شیرینی ها، دسر ها، لاغری، چاقی، ماهنامه، هفته نامه، روزنامه، نیمروز، نیم روز، مواد، حرفه ای، بین المللی، جهانی، ارزان، اسان، خوشمزه، کردی، ترکی، ترد، مسابقه ای، قنادی، انلاین، سس ها، کیک ها، مغذی، پلو ها، دستور تهیه ی، ی، رستوران ها، مبتدی، پیشرفته، ابتدایی، گام به گام، قدم به قدم، مرحله به مرحله، پلوی، موضوعات، تلویزیون، فیلم، CD، DVD، بین الملل، جشنواره، بهتر، سرو، cook، cooks، سریع، روش، مختلف، تاریخچه، پختن، سفره آرایی، امروز، چی، داریم، انجمن، سالادها، روشهای، تنوع، حلوا، حلواها، رب، فرنگی، طرز، نوشیدنی، شکلاتی، کاکائویی، حلوای، در، مراسم، عید، عروسی،
ارسال توسط آموزش آشپزی .
آرشیو مطالب
نظر سنجی
موضوع مورد علاقه شما؟











امکانات جانبی

قالب وبلاگ