تبلیغات
آشپزی ایرانی - شستشوی لباس های زمستانی
آشپزی ایرانی
آشپزی آنلاین، آشپزی ، آشپزباشی ، آشپزی خانواده سبز، آش رشته ، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین،آشپزی با فر،آشپزی مثبت ،آشپزی20
به آشپزی 20 خوش آمدید
جستجو گر سایت

صلوات بر محمد و آل محمد
رسول اكرم صلی الله علیه و آله فرمود: بسیار یاد كردن خدا و بر من صلوات فرستادن، موجب برطرف شدن فقر مى شود

به خاطر بسپار: www.ashpazi20.ir

..................................................................................................

پدرپیرایه جان است، دختر / صفای باغ رضوان است،دختر

تو را در گلشن جان وقت پاییز /  بهار سبز قرآن است،دختر . . .


مرتبه
تاریخ : یکشنبه 15 آبان 1390

هر فصلی لباس مناسب خود را می طلبد و یکی از مسائلی که همه مخصوصا خانم ها باید به آن توجه کنند، روش شستشوی ویژه ی هر لباس با توجه به جنس آن است. در صورتی که به این نکته توجه نشود، ممکن است لباس آسیب دیده و خراب شود. لباس‌ های پشمی هم یكی از انواع پرطرفدار لباس‌ های زمستانی هستند. برای آنكه بتوانید با كمترین میزان تلاش به بالاترین نتیجه دست پیدا كنید بد نیست نگاهی به نكات در ادامه  داشته باشید.

خوب است بدانیم این جنس لباس تا حد زیادی(حدود 80 درصد) مانع نفوذ سرما شده و به همین دلیل از ما در برابر سرما محافظت می‌ كند؛ بنابراین شاید شما هم از آن افرادی باشید كه ترجیح می‌دهید در فصل سرما، لباس‌ های پشمی را از كمد درآورده و بپوشید. می ‌دانید لباس ‌های پشمی از پشم گوسفند، بز و... تهیه می‌ شوند؟ پشم ‌ها را به پارچه‌ یا كاموا تبدیل كرده و از آن ها لباس ‌هایی زیبا و متنوع درست می‌كنند.

 

انواع لباس ‌های پشمی:

لباس‌ های پشمی 2 نوع هستند. گروهی لباس ‌هایی هستند كه از پارچه‌ های ظریف تهیه می‌ شوند و گروه دوم لباس ‌های پشمی كلفت‌ و ضخیم‌ترند.

 

شستشوی لباس‌های پشمی:

هر لباسی برای شستشو نكات و دستوراتی مخصوص خود دارد، بنابراین نه تنها در مورد لباس ‌های پشمی كه برای هر نوع پوششی، قبل از هرچیز برای شستشو به برچسب یا اتیكت آن توجه كنید. به طور معمول روی برچسب هر لباس نكاتی مختصر و مفید در مورد شستشو و اتوی لباس آمده است.

اگر لباس ‌های پشمی را مرتب و منظم در سطحی صاف پهن كرده و خشک كنید احتیاجی به اتو ندارد. ولی اگر می‌خواهید یا احساس می ‌كنید لازم است آن ها را اتو كنید، حتما با درجه كم و غیر مستقیم این كار را انجام دهید.

شستشوی لباس‌ های پشمی لطیف:

هرگز آنها را با ماشین لباسشویی نشویید. همچنین برای شستن این نوع لباس ‌ها از آب گرم هم استفاده نكنید. بهترین راه برای شستشوی این لباس ‌ها، استفاده از آب ولرم و شستن با دست است. پس از شستن نیز از پهن كردن این لباس ‌ها روی بند یا رخت آویز یا روی شوفاژ و بخاری خودداری كنید. با این كار لباس گشاد شده و زیبایی خود را از دست می ‌دهد. به همین دلیل بهتر است برای خشک كردن این لباس ‌ها، آن ها را روی سطح صافی قرار دهید تا خشک شود.

لباس ‌های پشمی ضخیم خود را می‌ توانید در لباسشویی بشویید به شرط این‌ كه هرگز از آب گرم استفاده نكنید و ماشین لباسشویی خود را روی درجه‌ای بگذارید كه زمان شستشوی آن كم باشد. در ضمن سعی كنید از خشک كن لباسشویی هم استفاده نشود. برای خشک كردن این نوع لباس‌ ها هم می ‌توانید آن را به چوب لباسی آویزان كنید تا خشک شود. اما این نكته را فراموش نكنید كه هرگز لباس ‌های پشمی را روی بند رخت آویزان نكنید.

 

اتوی لباس‌ های پشمی:

اگر لباس ‌های پشمی را مرتب و منظم در سطحی صاف پهن كرده و خشک كنید احتیاجی به اتو ندارد. ولی اگر می‌خواهید یا احساس می ‌كنید لازم است آن ها را اتو كنید، حتما با درجه كم و غیر مستقیم این كار را انجام دهید. به این معنی كه پارچه ‌ای روی لباس خود انداخته و از روی آن اتو كنید. همچنین برای از بین بردن چروک لباس‌های پشمی خود می ‌توانید آن ها را در بخار حمام آویزان كنید تا صاف و مرتب شود.

 

اما در فصل گرما باید چه كار كرد؟ دیگر نیازی به این لباس ‌های گرم نیست و باید آن ها را در جایی محفوظ نگه ‌داریم. برای این كار حتما جیب‌ های لباس را خالی كرده و آن را در مكانی خنک آویزان كنید تا حشرات آسیبی به آن ها نرسانند.

 

لباس ‌های چرمی:

استفاده از انواع بارانی، پالتو، چكمه و دیگر وسایل چرم، جیر و نبوك نیز در این روزها رواج یافته است.

جیر، چرم و نبوک از پوست حیواناتی مانند گاو، گوسفند، گاومیش، شتر، شترمرغ و... تهیه می‌شوند.

چرم محصولی است كه هم در زمستان استفاده می‌شود و هم در تابستان، چون محصولی طبیعی است و به همین دلیل بخوبی شرایط تهویه را ایجاد كرده و به پوست بدن اجازه می‌دهد تنفس كند. البته مهم است؛ البسه‌ای كه از مصنوعات چرمی درست می‌شوند كاركرد و دوام بسیار خوبی دارند.

برای تمیز كردن لباس ‌های چرمی بهتر است ظرفی را پر از آب كرده و مقداری شامپو بچه در آن حل كنید. سپس با استفاده از یک اسفنج یا پارچه به آرامی و با ملایمت سطح آن را پاک كنید. بعد آن را با پارچه‌ ای خشک تمیز نمایید. در ضمن دقت داشته باشید هرگز عطر و اسپری را مستقیم روی البسه چرمی، جیر یا نبوک نزنید. همچنین از شستن جیر و چرم و نبوک در ماشین لباسشویی خودداری كنید.

با رعایت این نكات ساده و كوچک می ‌توانید لباس ‌هایی زیباتر و با دوام ‌تر داشته باشید.

بخش خانواده ایرانی تبیان




طبقه بندی: نکات خانه داری، 
برچسب ها: ملل، آموزش آشپزی، آشپزی20، آشپزی آسان، آشپزی آنلاین، آشپزی مدرن، آشپزی ساده، سفره رنگین، خورش، پلو، سوپ، آش، آموزش، دستور پخت، غذاهای ایرانی، غذاهای خارجی، غذاهای محلی، طرز تهیه، خوراک، کیک، بستنی، غذاهای روز، سالاد، شیرینی پزی، غذاهای سالم و رژیمی، آشپز باشی، سر آشپز، غذای خوشمزه و مقوی، آشپزی خانواده سبز، آشپزی سریع و آسان، آشپزخانه، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین، آشپزی با فر، آشپزی مثبت، آشپزی، آشپز آنلاین، آموزش آشپزی ایرانی، ماهی و غذاهای دریایی، غذای سالم و مقوی، غذا های روز دنیا، غذای روز سرآشپز، کتاب آشپزی، ashpazi20، آش ها، +، دستور، غذا، ashpazi، آشپز، غذاهای رژیمی، دسر، غذا های خارجی، غذا های جدید، منوی غذا، پخت، انواع غذاها، خانواده سبز، مجله، لیست غذا، منوی آشپز، کیک و شیرینی، دستور تهیه، آموزش آشپزی 20، ایرانی، آسان، رنگین، ساناز مینایی، آنلاین، سریع و آسان، رزا منتظمی، انواع، غذاها ی، محلی، سالم، رژیمی، رویا، طبخ حرفه ای، مواد لازم، کتاب، ساده، آکا ای، خارجی، ماکارونی، لازانیا، طرز تهیه لازانیا، آموزش پخت، غذا های رژیمی، آشپزی ماکارونی، آشپزی خانواده، تهیه، خیار شور، ترشی، شوری، بیسکویت، کیک خامه ای، مجالس، کلاس، درس، مجله ی، جدید، آموزشی، آشپزی 20، خانواده، 20، بیست، iran، ircook، cooking، ashpaziirani، ashpazonline، dastpokht، آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی، دست پخت، سایت آشپزی ایرانی، تغذیه، میوه و سفره آرایی، آشپزی ایرانی و ملل، خانم، خانه، و، شیرینی، طبخ، کباب، کودکان، سارا، خورشت، انواع دسر، بهونه، وب سایت، سایت، site، ریختن، آماده کردن، جدید ترین ها، دنیا، groohashpazi، سفره، سنتی، سس، ashpazierangin، jadidtarin، آموزش آشپزی و شیرینی پزی، انواع غذاهای گوشتی، ماهنامه ساناز سانیا، اشپزی ساناز مینایی، فهرست، انواع کیک، انواع پیتزا، آشپزی بهونه، نکات آشپزی، برنامه بهونه، انواع کیک شکلاتی، انواع کیک و شیرینی، دستور پخت انواع کیک، کیک تولد، کیک شکلاتی، انواع کباب، کباب ها، ایران، مهمانی، irani، تک، شمالی، جنوبی، پیتزا، روش تهیه خمیر پیتزا، روش تهیه پیتزا، روش تهیه، کوکو و کتلت، نان، نان های سنتی، نان های هندی، نان های محلی، لبنیات، کشک، طرز تهیه پنیر پیتزا، ماست، سفره ایرانی، افطاری، افطار، سحر، مطبخ، راز، دنیای، جهان، مسابقه، سر آشپزان، استان، تهران، سر آشپز بزرگ، عکس، عکس های، یخچال، مواد اولیه، مقوی، مثبت ما، جمع ما، اموزش، اموزشی، برای، تقویت، طهران، مشهد، غذاهای سنتی، غذای، غذاهای، خوراک ها، معمول، ویژه، روز، به، بروز، دعوت، دعوت نامه، بهترین، "، اروپا، رستوران، فست فوت، پیش غذا، میهن بلاگ، مدل لباس، گالری لباس، زنانه، دخترانه، ساندویج، سرد، گرم، وبلاگ، کارشناس، بانو، کدبانو، بزرگ، خشک، تر، شیرینی ها، دسر ها، لاغری، چاقی، ماهنامه، هفته نامه، روزنامه، نیمروز، نیم روز، مواد، حرفه ای، بین المللی، جهانی، ارزان، اسان، خوشمزه، کردی، ترکی، ترد، مسابقه ای، قنادی، انلاین، سس ها، کیک ها، مغذی، پلو ها، دستور تهیه ی، ی، رستوران ها، مبتدی، پیشرفته، ابتدایی، گام به گام، قدم به قدم، مرحله به مرحله، پلوی، موضوعات، تلویزیون، فیلم، CD، DVD، بین الملل، جشنواره، بهتر، سرو، cook، cooks، سریع، روش، مختلف، تاریخچه، پختن، سفره آرایی، امروز، چی، داریم، انجمن، سالادها، روشهای، تنوع، حلوا، حلواها، رب، فرنگی، طرز، نوشیدنی، شکلاتی، کاکائویی، حلوای، در، مراسم، عید، عروسی، شب، شکلات، آسان ترین، مهمانی‌، مهمانی‌ها، مناسب، بیسكویت‌ها، پیش غذاها، اردور یا پیش غذا، اردور، یا، سرد و گرم، دریایی، گیلانی، شمال، های، کارشناس آشپزی، کرمانجی، کرمانج، خانگی، سفر، سایت های، عربی، مدیترانه ای، ایتالیایی، خاورمیانه ای، هندی، چینی، کره ای، انگلیسی، فرانسوی، نکات، نکته های، نکات خانه داری، خانه داری، cake، هر، تالار، تالار گفتگو، تالار گفتگوی،
ارسال توسط آموزش آشپزی .
آرشیو مطالب
نظر سنجی
موضوع مورد علاقه شما؟











امکانات جانبی

قالب وبلاگ