تبلیغات
آشپزی ایرانی - كیك پنیر با ژله انار
آشپزی ایرانی
آشپزی آنلاین، آشپزی ، آشپزباشی ، آشپزی خانواده سبز، آش رشته ، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین،آشپزی با فر،آشپزی مثبت ،آشپزی20
به آشپزی 20 خوش آمدید
جستجو گر سایت

صلوات بر محمد و آل محمد
رسول اكرم صلی الله علیه و آله فرمود: بسیار یاد كردن خدا و بر من صلوات فرستادن، موجب برطرف شدن فقر مى شود

به خاطر بسپار: www.ashpazi20.ir

..................................................................................................

پدرپیرایه جان است، دختر / صفای باغ رضوان است،دختر

تو را در گلشن جان وقت پاییز /  بهار سبز قرآن است،دختر . . .


مرتبه
تاریخ : دوشنبه 21 آذر 1390


مواد لازم برای 8 نفر:

- 225 گرم بیسكویت جو
- 75 گرم كره


مواد لازم مایه پنیری:

- 3 قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال
- یك قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین
- یك پیمانه پنیر ماسكارپونه
- یك پیمانه پنیر خامه
- 75 گرم یا سه‌چهارم پیمانه پودر قند
- یك پیمانه شیر نارگیل
- 2 عدد سفیده تخم‌مرغ
مواد لازم برای روی كیك:
- 2 عدد انار (دانه‌ شود)
- یك بسته پودر ژله انار

طرز تهیه:

1 – یك قالب گرد مخصوص شرینی‌پزی با قطر 23سانتی‌متر تهیه كرده و كف و دیواره آن را با روغن مایع چرب كنید. بیسكویت‌های جو را در دستگاه خردكن ریخته و به پودری نرم تبدیل كنید، سپس كره را آب كرده و روی بیسكویت جوی خردشده در داخل دستگاه بریزید.
در طول این مدت، دستگاه را چندبار روشن و خاموش كنید تا مواد، خوب مخلوط شوند. حالا مخلوط خمیری كره و بیسكویت را در قالب كیك بریزید و سطح آن را با ته قاشق صاف كنید؛ سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود. به این صورت خمیر اصلی كیك آماده می‌شود.
2 – برای درست‌كردن مواد میانی پنیری، یك كاسه بلوری آماده كرده و ابتدا آب پرتقال و سپس پودر ژلاتین را در آن بریزید؛ سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه كناری بگذارید تا مواد حالت اسفنجی بگیرد.
پس از آن، داخل كاسه فلزی مقداری آب ریخته و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس كاسه حاوی آب پرتقال و پودر ژلاتین را روی كاسه فلزی قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیرمستقیم به‌طور كامل حل شود.
3 – در ظرف دیگری هر دو نوع پنیر را با هم مخلوط كرده و ابتدا پودر قند و سپس شیر نارگیل را به آن اضافه كنید و كم‌كم هم بزنید. از طرف دیگر در ظرف تمیزی، سفیده‌های تخم‌مرغ را خوب بزنید تا حالت پف‌كرده پیدا كند. [خواص تخم مرغ]
حالا ژلاتین محلول در آب پرتقال را سریع به مخلوط پنیری افزوده و پس از آن سفیده‌های تخم‌مرغ را اضافه كنید و آرام هم بزنید؛ سپس خمیر بیسكویتی را از داخل یخچال بیرون آورده و مواد را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا مواد به اصطلاح خودش را بگیرد.
در پایان، ژله انار را به روش معمول درست كرده و دانه‌های انار را هم در آن بریزید، سپس سطح پنیری را با ژله انار بپوشانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. به این صورت كیك پنیری شما آماده است. [آشنایی با خواص انار]
نكته: به جای شیر نارگیل از شیر معمولی هم می‌توانید استفاده كنید ولی دیگر طعم و مزه نارگیل را نخواهید داشت




طبقه بندی: کیک و شیرینی، 
برچسب ها: ملل، آموزش آشپزی، آشپزی20، آشپزی آسان، آشپزی آنلاین، آشپزی مدرن، آشپزی ساده، سفره رنگین، خورش، پلو، سوپ، آش، آموزش، دستور پخت، غذاهای ایرانی، غذاهای خارجی، غذاهای محلی، طرز تهیه، خوراک، کیک، بستنی، غذاهای روز، سالاد، شیرینی پزی، غذاهای سالم و رژیمی، آشپز باشی، سر آشپز، غذای خوشمزه و مقوی، آشپزی خانواده سبز، آشپزی سریع و آسان، آشپزخانه، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین، آشپزی با فر، آشپزی مثبت، آشپزی، آشپز آنلاین، آموزش آشپزی ایرانی، ماهی و غذاهای دریایی، غذای سالم و مقوی، غذا های روز دنیا، غذای روز سرآشپز، کتاب آشپزی، ashpazi20، آش ها، +، دستور، غذا، ashpazi، آشپز، غذاهای رژیمی، دسر، غذا های خارجی، غذا های جدید، منوی غذا، پخت، انواع غذاها، خانواده سبز، مجله، لیست غذا، منوی آشپز، کیک و شیرینی، دستور تهیه، آموزش آشپزی 20، ایرانی، آسان، رنگین، ساناز مینایی، آنلاین، سریع و آسان، رزا منتظمی، انواع، غذاها ی، محلی، سالم، رژیمی، رویا، طبخ حرفه ای، مواد لازم، کتاب، ساده، آکا ای، خارجی، ماکارونی، لازانیا، طرز تهیه لازانیا، آموزش پخت، غذا های رژیمی، آشپزی ماکارونی، آشپزی خانواده، تهیه، خیار شور، ترشی، شوری، بیسکویت، کیک خامه ای، مجالس، کلاس، درس، مجله ی، جدید، آموزشی، آشپزی 20، خانواده، 20، بیست، iran، ircook، cooking، ashpaziirani، ashpazonline، dastpokht، آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی، دست پخت، سایت آشپزی ایرانی، تغذیه، میوه و سفره آرایی، آشپزی ایرانی و ملل، خانم، خانه، و، شیرینی، طبخ، کباب، کودکان، سارا، خورشت، انواع دسر، بهونه، وب سایت، سایت، site، ریختن، آماده کردن، جدید ترین ها، دنیا، groohashpazi، سفره، سنتی، سس، ashpazierangin، jadidtarin، آموزش آشپزی و شیرینی پزی، انواع غذاهای گوشتی، ماهنامه ساناز سانیا، اشپزی ساناز مینایی، فهرست، انواع کیک، انواع پیتزا، آشپزی بهونه، نکات آشپزی، برنامه بهونه، انواع کیک شکلاتی، انواع کیک و شیرینی، دستور پخت انواع کیک، کیک تولد، کیک شکلاتی، انواع کباب، کباب ها، ایران، مهمانی، irani، تک، شمالی، جنوبی، پیتزا، روش تهیه خمیر پیتزا، روش تهیه پیتزا، روش تهیه، کوکو و کتلت، نان، نان های سنتی، نان های هندی، نان های محلی، لبنیات، کشک، طرز تهیه پنیر پیتزا، ماست، سفره ایرانی، افطاری، افطار، سحر، مطبخ، راز، دنیای، جهان، مسابقه، سر آشپزان، استان، تهران، سر آشپز بزرگ، عکس، عکس های، یخچال، مواد اولیه، مقوی، مثبت ما، جمع ما، اموزش، اموزشی، برای، تقویت، طهران، مشهد، غذاهای سنتی، غذای، غذاهای، خوراک ها، معمول، ویژه، روز، به، بروز، دعوت، دعوت نامه، بهترین، "، اروپا، رستوران، فست فوت، پیش غذا، میهن بلاگ، مدل لباس، گالری لباس، زنانه، دخترانه، ساندویج، سرد، گرم، وبلاگ، کارشناس، بانو، کدبانو، بزرگ، خشک، تر، شیرینی ها، دسر ها، لاغری، چاقی، ماهنامه، هفته نامه، روزنامه، نیمروز، نیم روز، مواد، حرفه ای، بین المللی، جهانی، ارزان، اسان، خوشمزه، کردی، ترکی، ترد، مسابقه ای، قنادی، انلاین، سس ها، کیک ها، مغذی، پلو ها، دستور تهیه ی، ی، رستوران ها، مبتدی، پیشرفته، ابتدایی، گام به گام، قدم به قدم، مرحله به مرحله، پلوی، موضوعات، تلویزیون، فیلم، CD، DVD، بین الملل، جشنواره، بهتر، سرو، cook، cooks، سریع، روش، مختلف، تاریخچه، پختن، سفره آرایی، امروز، چی، داریم، انجمن، سالادها، روشهای، تنوع، حلوا، حلواها، رب، فرنگی، طرز، نوشیدنی، شکلاتی، کاکائویی، حلوای، در، مراسم، عید، عروسی، شب، شکلات، آسان ترین، مهمانی‌، مهمانی‌ها، مناسب، بیسكویت‌ها، پیش غذاها، اردور یا پیش غذا، اردور، یا، سرد و گرم، دریایی، گیلانی، شمال، های، کارشناس آشپزی، کرمانجی، کرمانج، خانگی، سفر، سایت های، عربی، مدیترانه ای، ایتالیایی، خاورمیانه ای، هندی، چینی، کره ای، انگلیسی، فرانسوی، نکات، نکته های، نکات خانه داری، خانه داری، cake، هر، تالار، تالار گفتگو، تالار گفتگوی، فر، گاز، با، فوری، مسافرتی، غذاهای ساده و فوری و مسافرتی، غذاهای ساده، غذاهای فوری، غذاهای فوری و مسافرتی، نحوه، نحوه ی، تهیه کردن، شیوه، شیوه ی، آشپزخونه، دم کردن، بندری، آذری، سوپ ها، سرماخوردگی، پیمانه، مقداری، خوشمزه و آسان، راحت، پیازداغ، داغ، کارشناس قنادی،
ارسال توسط آموزش آشپزی .
آرشیو مطالب
نظر سنجی
موضوع مورد علاقه شما؟











امکانات جانبی

قالب وبلاگ