تبلیغات
آشپزی ایرانی - خورش فسنجان ( با رب ازگیل )
آشپزی ایرانی
آشپزی آنلاین، آشپزی ، آشپزباشی ، آشپزی خانواده سبز، آش رشته ، آشپزی ایرانی، آشپزی رنگین،آشپزی با فر،آشپزی مثبت ،آشپزی20
به آشپزی 20 خوش آمدید
جستجو گر سایت

صلوات بر محمد و آل محمد
رسول اكرم صلی الله علیه و آله فرمود: بسیار یاد كردن خدا و بر من صلوات فرستادن، موجب برطرف شدن فقر مى شود

به خاطر بسپار: www.ashpazi20.ir

..................................................................................................

پدرپیرایه جان است، دختر / صفای باغ رضوان است،دختر

تو را در گلشن جان وقت پاییز /  بهار سبز قرآن است،دختر . . .


مرتبه
تاریخ : سه شنبه 9 اسفند 1390

مواد اولیه :

  • رب ازگیل یك پیمانه
  • گردوی چرخ‌شده یك و نیم پیمانه
  • گوشت چرخ‌شده بوقلمون 500 گرم
  • پیاز رنده‌شده دو عدد
  • زعفران و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
  • آلو خورشی 10 عدد
طرز تهیه:

 

پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ‌شده اضافه می‌كنیم و آن را هم كمی تفت می‌دهیم. رب را اضافه كرده و مقداری آب ریخته و می‌گذاریم كاملا به روغن بیفتد. وقتی كه خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمك و فلفل اضافه كرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ می‌كنیم و درون خورش می‌ریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه می‌كنیم.

نكته:

1. توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده كنید.

2. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خرده‌های یخ اضافه كنید تا كاملا به روغن بیفتد.




طبقه بندی: خورش ها، 
ارسال توسط آموزش آشپزی .
آرشیو مطالب
نظر سنجی
موضوع مورد علاقه شما؟











امکانات جانبی

قالب وبلاگ